PASSME
Projectbranding & website

Hoe versnel je de flow op luchthavens?

Twaalf Europese partners gaan de uitdaging aan: om vliegreizen met 60 minuten te versnellen. Op het vliegveld. Wij gaven de ambitie van de groep vorm door de flow op de vluchthaven te verbeelden.

Frequent en flexibel communiceren
In het Horizon 2020 project PASSME combineren twaalf vliegmaatschappijen, luchthavens, universi­teiten en bedrijven hun expertise. Het consortium dient volgens de Europese regels gedurende het hele proces transparant te zijn door regelmatig de voortgang te publiceren. Taken By Storm ontwikkelde een branding toolkit die effectief werkt voor online publicatie, het presenteren van tussenresultaten en diverse middelen waarmee ingrepen op het vliegveld worden aangekondigd.

De flow op het vliegveld
Is je vlucht halen voor jou ook een zenuwslopende affaire? De meeste passagiers raken gestresst door standaard procedures zoals inchecken en security clearance. Zo’n vliegveld is altijd onoverzichtelijk. Je voelt de onverwachte vertraging al in de lucht hangen. Met gepersonaliseerde tips en betere spreiding van passagiers wordt je route naar de gate versimpeld van een complex kluwen tot een soepele flow.

Deze gedachte verbeeldden wij in het woordmerk door letters slim te verbinden. Het uitproberen van ideeën en komen tot doel­treffende oplossingen tonen we in de vormentaal, waar soepele lijnen samenkomen in een voorwaartse beweging. Een frisse kleurstelling die balanceert tussen corporate en consumer maakt de stijl compleet.


Het S symbool staat voor de slimme route om snel en soepel bij je vliegtuigstoel te komen.

Een frisse stijl die mooi balanceert tussen zakelijke en consumenten­communicatie.

Ook abstracte schema’s kunnen bijdragen aan de branding van het project.

Branding van de app die je in de toekomst tips & tricks brengt op het vliegveld.

Voortgang wordt doorgaans aan partnerorganisaties gecommuniceerd middels presentaties. Het formaat dat wij ontwikkelden biedt mogelijkheden uiteenlopende inhoud.